- Whose books are these?

时间:2022-05-14 01:11       来源: 未知
精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

— Whose books are these?

— They’re for Linda and __________.

A. I B. me C. my D. we

B 【解析】句意:——这些是谁的书?——他们是供我和琳达使用的。I我,是主格形式;me我,是宾格形式;my我的,是形容词性物主代词;we我们,是主格形式;作为介词for的宾语,故用宾格形式,故为me。故选B。
  • 试题答案
  • 练习册答案
  • 在线课程
练习册系列答案
  • 高分必刷系列答案
  • 课堂活动与课后评价系列答案
  • 同步时间同步练习册系列答案
  • 同步训练测试卷系列答案
  • 新标准英语课时作业系列答案
  • 同步练习册外语教学与研究出版社系列答案
  • 学习与评价广州出版社系列答案
  • 学习与评价接力出版社系列答案
  • 新课程学习与评价系列答案
  • 同步练习河南大学出版社系列答案
  • 年级 高中课程 年级 初中课程
    高一 高一免费课程推荐! 初一 初一免费课程推荐!
    高二 高二免费课程推荐! 初二 初二免费课程推荐!
    高三 高三免费课程推荐! 初三 初三免费课程推荐!
    更多初中、高中辅导课程推荐,点击进入>>
    相关习题

    科目:初中英语 来源:江苏省江阴市2017-2018学年七年级下学期期末考试英语试卷 题型:完型填空

    Still remember the following three? Memories (回忆) return every time I read or hear them.

    1

    2

    3

    Hush now, my little one.

    Hush now, my sunshine.

    Hush now, piece of my heart.

    Go to sleep, my little one.

    Go to sleep, my love.

    Go to sleep, piece of my heart.

    Sleep, my little one,

    While I sing to you.

    Sleep, my little one,

    Who is already asleep.

    My mama feeds me,

    And washes my fur,

    The first thing I see every morning is her.

    The last thing I kiss every night is her face.

    My mama is the very best one,

    And sings like a bird,

    And knows how I feel.

    When I don’t say a word,

    My mama is warm.

    I can set the table.

    I can sweep the floor.

    I can wash my clothes

    And count to forty-four.

    I can wash dishes

    And clean my bedroom.

    There is so much I can do.

    Now ask you.

    New words: asleep 睡着的

    hush 安静

    kiss 亲吻

    sweep 打扫

    1.These three are most probably __________.

    A. plans B. poems C. stories D. notices

    2.The first one is sung to (被唱给) __________.

    A. babies B. mothers C. teachers D. friends

    3.In the second one, the last thing “I” will kiss at night is __________.

    A. the fur B. mum’s face C. a bird D. mum’s bed

    4.What do you think of “I” in the third one?

    A. Shy. B. Lucky. C. Careless. D. Helpful.

    5.What are the three mainly about?

    A. Food and health. B. Hobbies and sports.

    C. Family and love. D. Animals and humans.

    1.B 2.A 3.B 4.D 5.C 【解析】这是三首表示家庭和关爱的诗。令作者永生难忘。 1.推断题。根据这三段的形式和内容可推断出,可能是诗歌故答案选B。 2.推断题。根据第一个的内容可以断定,这是妈妈唱给婴儿的催眠曲。故答案选A。 3.细节理解题。根据文中的句子The last thing I kiss every night is her ...

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:安徽省桐城市2017-2018学年七年级下学期期末学情检测英语试卷 题型:单选题

    ---Lucy, where is your brother?

    ---He ______ basketball with his friends.

    A. plays B. played C. is playing D. is plays

    C 【解析】句意:——露西,你哥哥在哪里?——他正在和他的朋友们打篮球。考查动词时态辨析题。根据句意语境,可知答语需用现在进行时,即be+现在分词结构,故选C。

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:外研版 七年级上册Module 1-5测试卷 题型:填空

    Mike: Hello, Tom. What’s that?

    Tom: It’s a photo of my family.

    Mike: Is he your father, Tom?

    Tom: Yes, he’s my father. He’s a worker. Now, look at her. She’s my mother.

    Mike: Is she a worker, too?

    Tom: No, she’s a teacher. Her students call her Mrs Green.

    Mike: Look, is this girl your sister?

    Tom: Yes. She is Alice. Her jacket is white and red.

    Mike: Is this boy your brother?

    Tom: No, ha-ha, it’s me.

    根据对话,完成句子

    1.That is a(n) ______ _______ _______ family.

    2.Tom’s mother is _______ _________.

    3.Alice is Mr Green’s _________.

    4.Tom is Alice’s __________.

    5._________ people are in the photo.

    1.photo / picture of Tom’s 2.a teacher 3.daughter 4.brother 5.Four 【解析】本文是迈克和汤姆正在看汤姆的全家福,迈克询问照片里的人都是谁。 1.根据Tom: It’s a photo of my family.可知这是一张汤姆的全家福照片,故为a photo /picture of“一张……的照片...

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:外研版 七年级上册Module 1-5测试卷 题型:单选题

    There are twelve players in this team. You are No. __________.

    A. Nine B. Nineteen C. Ninety D. Ninety-nine

    A 【解析】句意:在这个球队里有12名队员。你是九号。Nine九; Nineteen 十九;Ninety九十;Ninety-nine九十九。根据twelve players 是12个队员中的序号,应是九号,故选A。

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:2018年秋人教版七年级英语(上)Starter Units 1-3 教学质量测试卷 题型:材料作文

    书面表达。

    早上玛丽和汤姆见面了,互相问好后,玛丽问汤姆夹克衫用英语怎么说,汤姆的夹克衫是什么颜色的。汤姆一一作答。就此情景写一段对话,开头已经给出。

    Mary:Good morning,Tom!

    Tom:1.

    Mary:2.

    Tom:3.

    Mary:4.

    Tom:5.

    1.Good morning,Mary! 2.What's this in English? 3.It's a jacket. 4.What color is your jacket? 5.It's green. 【解析】 这是一篇情景对话,根据所给出的汉语提示编写对话材料,首先早晨见面要相互问候“Good morning!”,接下来涉及到两个问句:What's...

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:2018年秋人教版七年级英语(上)Starter Units 1-3 教学质量测试卷 题型:单选题

    (题文)—Colin,what's this in English?

    —________.

    A. This is a pen B. It's a pen

    C. It's pen D. It pen

    B 【解析】 句意:——柯林,这个用英语怎么说的?——这是一支钢笔。C,D选项中pen的前面没有冠词,首先要排除;What's this/that? 的答语中,this/that要用代词it替代,故答案为B。

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:北师大版七年级上册 Unit 3 Home 单元测试英语试卷 题型:阅读单选

    Today is Sunday. It's warm. It's four o'clock in the afternoon. Jack and Simon are at home.They are twin(双胞胎)brothers. They want to play basketball, so they take their basketball and a bag, and then go to the playground(操场).Jack puts the bag under a big tree and opens it, but he can't find his sports clothes(衣服).There're only Simon's. "Where are my sports clothes?"Jack asks Simon. "Oh, I'm sorry," says Simon, "I forget to bring your clothes here."

    1.What day is it today? ______

    A. It's Saturday. B. It's Sunday. C. It's Friday.

    2.What's the weather like? ______

    A. It's warm. B. It's cold. C. It's hot.

    3.When do they play basketball? ______

    A. In the morning. B. In the evening. C. In the afternoon.

    4.What do they take? ______

    A. The basketball. B. Their bag.

    C. Their basketball and a bag.

    5.Jack can't find his ______ .

    A. sports clothes B. twin brother C. bag

    1.B 2.A 3.C 4.C 5.A 【解析】短文大意:星期日下午,天气暖和,杰克和西蒙两个人想去打篮球,他们带着篮球和包去了操场。来到操场后,杰克却找不到他的运动服。西蒙说他忘了把杰克的衣服带到这儿来了。 1.细节理解题。根据开头的句子“Today is Sunday.”可知,今天是星期天,故答案为B。 2.细节理解题。根据开头的句子“Today is...

    查看答案和解析>>

    科目:初中英语 来源:吉林省吉林市校人教版七年级英语上册第二单元测试 题型:单选题

    —__________?

    —She’s my aunt.

    A. Is she your aunt B. What’s it

    C. How’s she D. Who’s she

    D 【解析】 试题句意:——你是谁?——她是我的姑妈。Is she your aunt? 她是你的姑妈吗?What’s it?它是什么?How’s she? 她身体如何? Who’s she?她是谁? 根据She’s my aunt可知此处询问她是谁。故选D。

    查看答案和解析>>

    文章来源: http://www.servecentro.com

    原文地址:http://www.servecentro.com/zwax/531.html

    « 上一篇:冰心散文集读后感
    » 下一篇:没有了

    相关推荐